SIGAL UNIQA


Shërbime për ju

Sa kushton sigurimi i makinës?

Llogarit Pensionin Online

Llogarit Pensionin Online

Keni Pyetje?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> info@uniqa.al

Pse SIGAL ?

1137

Zyra

24/7

Support

1,000,000

klientë

200 vjet

UNIQA Group

1600

Punonjës dhe Agjentë

SIGAL Uniqa Group Austria është një grup rajonal sigurimesh, me 8 kompani sigurimi Jetë dhe Jo-Jetë, Risigurime dhe Fond Pensionesh. SIGAL UGA është kompania e vetme që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë, dhe mbi 900 zyra ku ajo operon dhe zhvillon aktivitetin e saj në 3 shtete: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Lexo më shumë

Në vitin 2007, SIGAL sh.a dhe UNIQA Group Austria nënshkruan një marrëveshje, duke e kthyer atë në aksionerin më të madh dhe që zotëron 86.9% të aksioneve. UNIQA numëron mbi 20 mijë punonjës, 10.1 milionë klientëve, 33 miliardë euro në asete dhe mbi 7 miliardë euro prime në vit.
Ky partneritet i shkëlqyer e rendit sot SIGAL UGA, si kompaninë lider më të suksesshme, më të madhe dhe më të besuar në sigurimet Jo Jetë dhe Jetë, i vlerësuar si i tillë nga rrjeti i klientëve dhe partnerëve të saj.

Lexo më pak

Vlerësime për SIGAL UNIQA

SIGAL UNIQA

Më shumë se 20 vjet në tregun e sigurimeve të Shqipërisë

SIGAL sh.a është e para kompani që tërhoqi kapitalin e huaj në tregun shqiptar të sigurimeve. Në vitin 2003 Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve, fond i krijuar nga Departamenti i Shtetit te SH.B.A, u bë një nga aksionerët e SIGAL duke zotëruar 13.3 % të aksioneve.

Në muajin Mars 2007 SIGAL sh.a. nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit me një prej grupeve më të fuqishme financiare në Europën Qendrore dhe Lindore, UNIQA GROUP AUSTRIA. UNIQA është aksioneri më i madh i SIGAL UNIQA me 86.9% të aksioneve.

Nëse dëshironi të merrni lajme apo oferta nga SIGAL UNIQA, shkruani adresën e email-it.