Kreu » Shendet dhe aksidente

Shendet dhe aksidente

 • Sigurimi i shëndetit në udhëtim jashtë Shqipërisë
 • Sigurimi i shëndetit në udhëtim brenda Shqipërisë
 • Sigurimi për studentët jashtë Shqipërisë
Me Shumë Me Pak Lexo Detajet

Sigurimi i shëndetit privat është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që mund t’i duhet të përballojë çdo individ në rast se pëson një aksident apo sëmundje të papritur.

SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale e familjare.


Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Me Shumë Me Pak Lexo Detajet
 • Sigurimi nga aksidentet për nxënës dhe student
 • Sigurimi nga aksidentet i sportistëve
 • Sigurimi i drejtuesit të mjeteve motorike
Me Shumë Me Pak Lexo Detajet

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> info@uniqa.al

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: